uitvaartenzo voor overlijden
afscheid uitvaartenzo

VOORBESPREKING

Wij vinden het belangrijk om uw zorgen zo veel mogelijk weg te nemen. Daarom bespreken wij uw wensen en de onderwerpen rondom het overlijden en de uitvaart graag op tijd met u.
Dit gesprek heet de 'voorbespreking'.

Wij komen voor deze bespreking bij u thuis en nemen hiervoor ruim de tijd. Tijdens deze bespreking maken wij kennis met u en komen uw wensen naar voren. Op die manier kunnen wij inventariseren en adviseren bij de persoonlijke invulling van de uitvaart en/of het afscheid. Daarbij is het belangrijk dat wij u tevens op de hoogte brengen van de mogelijkheden en invulling van uw wensen en van de formele en wettelijke regels die hieraan verbonden zijn.

Vervolgens verwerkt de uitvaartco├Ârdinator het gesprek tot een voorstel op maat, ook wel een wilsbeschikking genoemd. Zo kunt u voor uzelf, voor uw ouders of een naast familielid overzichtelijk de keus voor UITVAARTENZO maken. 
Als u met UITVAARTENZO overeenkomt dat wij uw uitvaart verzorgen, dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

Misschien lijkt het voor u nog te ver weg of te confronterend, maar bent u wel nieuwsgierig, dan kunt u contact met UITVAARTENZO opnemen voor een vrijblijvend consult, waarin wij de voor- en de nadelen ten aanzien van de invulling van de uitvaart en de wilsbeschikking, met u bespreken.