uitvaart kosten
transparant uitvaartenzo

DE KOSTEN

De kosten van een uitvaart hangen onder andere af van een aantal factoren zoals het verschil in een levensstijl, een levensopvatting en een levensovertuiging.

Deze verschillen in de uitgaven zijn sterk afhankelijk van de keuze die u maakt. Bijvoorbeeld een ingetogen en sober of een uitbundig en kleurrijk afscheid, een grote kring mensen of slechts met de naaste familie. U moet ook denken aan bijvoorbeeld de keuze in rouwvervoer, bloemen, (live)muziek, rouwadvertentie, wel of geen fotograaf, een kop koffie met spekkoek of een goed glas wijn met een oester. Er zijn vele mogelijkheden.

UITVAARTENZO realiseert zich dat door deze grote hoeveelheid aan keuzes het vaak lastig is om de juiste beslissing te nemen. Wij zullen u, daar waar nodig, begeleiden en adviseren, altijd rekening houdend met uw persoonlijke situatie. U bent degene die dit bepaalt.

Nadat wij het eerste gesprek hebben gehad of wanneer wij in de voorbespreking een wilsbeschikking hebben vastgelegd, kan er een gespecificeerde kostenindicatie worden gegeven en zal deze met u worden besproken.