verzekering uitvaartenzo
vrije keuze uitvaartenzo

VERZEKERING

U mag te allen tijde zelf bepalen in de keuze van uw uitvaartondernemer. U bent niet verplicht de uitvaart bij de desbetreffende verzekeringsmaatschappij onder te brengen. UITVAARTENZO kan dus ongeacht of en waar u verzekerd bent de uitvaart voor u verzorgen.

Het is van belang dat u uw verzekeringsmaatschappij ervan op de hoogte stelt dat u de uitvaart bij UITVAARTENZO onderbrengt. Zij zullen u dan tevens behoren te informeren over het uit te keren bedrag. Mocht u hiertoe niet in staat zijn dan zal UITVAARTENZO u hierin bijstaan.

Het bedrag dat wordt uitgekeerd door de verzekeringsmaatschappij is meestal gebaseerd op een door de verzekering bepaalde uitvoering. UITVAARTENZO richt zich op een persoonlijke en een op maat gemaakte uitvaart. Hierdoor is het mogelijk dat er nog eventuele bijkomende kosten zijn, die niet door de verzekering worden gedekt. Wanneer dit het geval is, zullen wij de bijkomende kosten voor u berekenen en u een overzicht doen toekomen.

Een globaal overzicht van de kosten kunnen wij al tijdens een voorbespreking in kaart brengen, zoals wij dat tevens met de wensen doen. Zo zult u niet voor verrassingen komen te staan. Wilt u meer weten met betrekking tot uw persoonlijke situatie neem dan contact met ons op.